Om barnehagen

Sluppen barnehage er en bedriftsbarnehage for SINTEF.

Barnehagen er et 2-etasjes bygg med totalt ca. 500 kvm inneareal.

I 1. etasje er det to småbarnsavdelinger; Smørblomst og Blåklokke. Smørblomst har plass til 9 ettåringer,  og Blåklokke har plass til 12 barn i alderen fra 2 - 3 år. Begge avdelingene har eget kjøkken, bad/toalett og stellerom.

Videre i 1. etasjen er det administrasjon og personalrom.

I 2. etasje er det to avdelinger; Hestehov og Hvitveis, med plass til 18 barn på hver avdeling. Både Hestehov og Hvitveis er avdelinger for barn i alderen 3 – 6 år.

Begge avdelingene har eget toalett/stellerom og eget kjøkken. Kjøkkenet deles av med en skillevegg som kan åpnes og lukkes etter behov.

Alle avdelinger har egne tørkeskap for våte klær i grovgarderobene.

Barnehagen har et av byens største og fineste uteområde. Innenfor gjerdet er det et areal på ca. 4 ½ mål.

Her finnes det kunstgressbane, som kan bli skøytebane om vinteren, klatrestativer, rutsjebaner, sandkasse, grillhytte og gapahuk. Innenfor gjerdet til barnehagen er det en stor "haug", som er fin til utforskning om sommeren, og som kan brukes som akebakke om vinteren.

Sammen med barna dyrkes nyttevekster i grønnsakshagen gjennom sommerhalvåret.

På andre siden av gjerdet ligger Smidalen, -et friluftsområde med turstier. Dette brukes flittig av barna på turdagene.